Våra Tjänster

Vi erbjuder helhetslösningar med alla resurser i bolaget för grävning, transporter och byggnation

Heltäckande Entreprenader

 – Vi utför arbeten åt privatpersoner, byggbolag samt kommuner –

Transport – Maskin & Grus

Vi utför maskintransporter av grävmaskiner, lastmaskiner och krossverk, både för egen del och åt våra kunder. Med en bred fordonspark, bestående av en grävmaskintrailer, grusbil och krok/kranbil, har vi de resurser som krävs för att utföra transporterna på rätt sätt. Vi har kapacitet att utföra trailertransporter av maskiner upp till 54 ton.

Trailertransport

Ring oss när du vill flytta din maskin.

Grustransport

Transporter i hela Skaraborg från alla täkter.

Timkörning & Entreprenader

Vi utför såväl små som stora jobb på timkörning eller fast pris.

Grävtjänst i Götene har mänskliga och maskinella resurser som vi gärna delar med oss av. Vår ändamålsenliga maskinpark är uppbyggd för att serva kunderna med rätt maskin vid varje tillfälle. Moderna maskiner med välutbildade och erfarna förare komplett era våra kunders resurser.

Använd våra resurser

Vi utför maskintransporter av grävmaskiner, lastmaskiner och krossverk, både för egen del och åt våra kunder. Med en bred fordonspark, bestående av en grävmaskintrailer, grusbil och krok/kranbil, har vi de resurser som krävs för att utföra transporterna på rätt sätt.

Gräv – Avlopp & Vattenledningar

När det gäller anläggning av tryckavlopp och vattenledningar på landsbygden är Grävtjänst i Götene en kunnig och erfaren entreprenör.

Vi har utfört ledningsarbete åt många VA-föreningar där projekten varierat i storlek från några kilometer till Sveriges längsta vatten- och avloppsledning på 12 mil.

Vatten och Avloppsledningar

Vi har byggt flera mil med vatten och avloppsledningar och har stor erfarenhet dessa arbeten.

Grunder – Hus & Industri

Grävtjänst i Götene är en pålitlig entreprenör när det gäller villa- och industrigrunder. Eftersom vi åtar oss helheten i våra uppdrag sparar våra beställare pengar och slipper att vara i kontakt med olika utförare.

Villa

Vi utför både mark och betongarbeten för din vill grund till ett fast pris.

Industri

För industrigrunderna kan vi lämna pris både med och utan betongarbetena.

Vill du bli kontaktad av oss?

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi